24 de febrer de 2021

Enllaç per veure el mapa

El període d’inscripció ha finalitzat, si teniu interès en participar poseu-vos en contacte a través del correu lacenetwmcp@gmail.com.

Aquest curs per adaptar-nos a les restriccions provocades per la COVID hem el format serà virtual i es podrà fer des de classe en grups de 4 alumnes o fins i tot des de casa per videoconferència.

Mantindrem la mateixa estructura de la prova (5 proves iguals que el curs passat), però  el repte serà descobrir el lloc a través de les pistes que es donen i  ubicar-lo en el mapa.

S’afegirà un joc tipus Breakout virtual a l’inici de la prova en el que cada grup haurà de treballar conjuntament per descobrir la contrasenya d’entrada a la Barcelonada.

També s’afegeix una sisena prova que implicarà interacció i cooperació entre els diferents centres.

L’entorn virtual de la prova es dissenyarà amb Genially i també s’integren proves fetes amb altres aplicacions (formularis de google, mentimeter, ….)

 Us  recomanem l’assistència al seminari de treball “Participem a la Manresada-Barcelonada” . Aquest seminari, que comença el 11 de Novembre, també tindrà alguns canvis:

  • Es farà en format Moodle perquè cadascú pugui seguir els continguts al seu ritme.
  • Es faran algunes sessions formatives (per VC)  per resoldre dubtes i ampliar alguns aspectes amb diferents experts.
  • Es treballaran nous continguts: Gamificació de les proves, estructura i recursos per fer un Breakout, plataforma Genially i altres eines digitals per fer proves virtuals (formularis de Google, flippity, Liveworksheets, …)

Es imprescindible assistir almenys a les dues sessions de presentació (virtuals):

  • 11 de Novembre de 17:30 a 19:30. Presentació de la dinàmica de la prova.
  • 3 de Febrer 17:30 a 19:30. Lliurament dels enllaços per als alumnes i simulacre de la prova.

PREU: 2€ per alumne (inclou dades de gestió, despesa dels premis que es donaran i una part es donarà com a donatiu al Banc d’aliments i a la Creu Roja)