Targetes

Llicència Creative Commons BY NC SA

Aquest és el model de les targetes que utilitzareu:

 

 


A la part del davant trobareu la informació bàsica de cada punt d’interès:

 Capçalera: imatge del punt d’interès. Per a primària generalment es tracta d’una imatge panoràmica del lloc. A les targetes de secundària la imatge generalment serà un detall del lloc que dificultarà la seva localització.

Nom del Punt d’Interès: nom del lloc o d’algun edifici, monument o element destacat del punt d’interès.

* ATENCIÓ: Les targetes de secundària tenen els noms dels punts d’interès codificats. Hi ha 5 tipus de codificacions diferents que juguen amb les lletres de l’abecedari i els números lligats a lletres. En aquest punt, us proposem un REPTE. Aneu a ACTIVITATS i a l’apartat “EL REPTE” per descobrir-lo.

Coordenades geogràfiques: expressades en forma de latitud i longitud.

Codi QR de geolocalització:  en fer-ne la lectura s’obrirà directament (o pràcticament de manera directa) l’aplicació de Google Maps que ens portarà a lloc.

Àmbit: ens indica de quina tipologia és l’activitat de continguts a desenvolupar d’acord amb els àmbits competencials (diferents per primària i secundària)

Altres informacions: número de targeta, logo AR+ que indica que la targeta conté Realitat Augmentada, sigles del projecte WMCPVALLS i diverses etiquetes relacionades amb les activitats.


A la part posterior trobareu informació sobre l’activitat de continguts a realitzar en capturar la informació que conté el QR. Cal obrir el QR i ferl’activitat indicada. Cal respondre a la graella de control el que ens demani l’activitat.


[Aneu a la pàgina ACTIVITATS per veure la descripció de cada tipus d’activitats a realitzar]

Cal publicar a Instagram la resposta a les dues activitats dutes a terme amb les etiquetes apropiades, posant resultats, una foto del que heu fet o el que creieu que dona una millor resposta a l’activitat. 

Les targetes s’han de retornar als vostres responsables de centre al final de la jornada.

 

Llicència Creative Commons BY NC SA