Recomanacions

  • En aquesta pàgina web trobareu enllaços a llocs que us facilitaran la realització de la tasca.
  • Cal que faciliteu els vostres números de telèfon al professorat. Ells us en facilitaran un parell a vosaltres per si sorgeix qualsevol tipus de problema durant el desenvolupament de l’activitat. A part d’això recordeu que és recomanable crear un grup de whatsapp per aquesta activitat, on tota la classe i els professors hi tingueu accés. Cal que tots els participants (alumnes i professors hi estiguem donats d’alta).
  • València és una ciutat força segura. Tot i així, i com a mesura preventiva, intenteu no deixar objectes de valor a la vista (mòbils, carteres…).
  • Us recomanem que porteu el carregador del mòbil (i una bateria d’aquestes que es connecten al mòbil amb un cable USB) per si el necessitàreu per completar l’activitat

    The actual mechanism by which Sildenafil citrate induced cellular degeneration observed in this experiment needs further investigation. sildenafil 100mg Penile disorders.

    . De tota manera, tenir activades aplicacions de georeferenciació com les que utilitzareu esgote la bateria més ràpid. És per això que us recomanem que només una persona amb connexió 3G al seu mòbil tinga activada l’aplicació de georeferenciació (Life360).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *