Tasca 2. GeoScratching


L’activitat de GeoScratching que es fa el dia D, és un joc de pistes que es fa des de la plataforma MHM  que consisteix en trobar cinc trossos del codi que s’amaguen en els cinc punts d’interès.

 

nen_important

Per tal que cada grup tingui els 5 codis i no en tingui cap de repetit cal fer una distribució de targetes convenient per a cada grup. També cal tenir en compte la zona on es troba el punt d’interès de cada targeta

In human isolated corpus cavernosum strips, sildenafil in the absence of EFS, had no direct relaxant effects. viagra price – lower range (‘normal’).

.

  • Cal triar, doncs, un punt d’interès de cada columna per cada grup segons la taula que hi ha al document i segons la zona on voleu que es trobin les diferents targetes en base a les possibilitats dels diferents grups.

 

Per aconseguir-los:

GeoScratching

    • Obrir l’aplicació MHM, identificar-se (amb el nom d’usuari i contrasenya que el professors us haurà donat abans) i entrar a l’escenari: Joc de pistes. TARRACOnada
    • Seguir les instruccions: cercar l’element enigmàtic (EE), seguint la pista textual i gràfica. (L’EE es troba en un radi de 100 m del punt d’interès)
    • Desplaçar-se amb l’aplicació MHM oberta a l’element enigmàtic.
    • Respondre correctament a l’enigma que s’obrirà en el moment que l’MHM reconegui que el participant ha trobat l’EE.
  • Guardar les imatges del codi que facilita MHM per muntar la història del TARRACObot a l’aula

A l’aula s’organitzaran els 5 fragments de codi amb el Programa Scratch  recollits al Joc de Pistes, per rebre el missatge del TARRACObot (el robot de la TARRACOnada)

Clica dins de la imatge per veure que fa el TARRACObot
TARRACObot

Rúbrica Geoscratching. Veure guia didàctica