Targetons

El joc de targetes que te cada centre es composa de 80 targetes, corresponents als 80 punts d’interès a Tarragona. Si cliqueu dins la imatge podreu accedir al mapa de la TARRACOnada

mapa_tarraconada

Cada grup d’alumnes rep, abans de començar l’activitat, 5 targetes amb les que decideixen el seu recorregut.
Els punts d’interès corresponen a àmbits diferents: històric, artístic, científico- tecnològic i social-institucional.

  • La cara anterior de cadascuna de les targetes d’un punt d’interès consta d’una imatge, el nom del punt, les coordenades, l’àmbit, la tipologia d’activitat multimèdia i el número de la targeta. A més hi ha un símbol de realitat augmentada, actiu en algunes targetes i el logo de la TARRACOnada.

targeto_anterior

  • A la part posterior es troben els hagstaghs per penjar les activitats a la Xarxa, el codi QR que els assenyalarà la ubicació del punt d’interès i logo de l’organització i col·laboradorsCal que abans de la sortida de treball, aquells alumnes que pensen portar el seu smartphone, es descarreguin un lector de codis QR.

targeto_posterior

  • A cada punt han de fer servir l’aplicació de la UPC “Tarraconada2017” de realitat augmentada que els mostrarà tres icones corresponents a la informació del punt i a les activitats que han de fer en aquell punt:

TASCA 1: Activitat multimèdia.
TASCA 2: Activitat amb el MHM. GeoScratching.
Informació: Text amb informació textual sobre el punt.

targetes_RA

  • Els targetons s’han de retornar als professors una vegada completada l’activitat.