Recerca


En l’edició de 2016 vam comptar amb una participació molt especial, el Sergio Díaz, que estava fent el doctorat a la Universitat de Múrcia i que feia una recerca sobre el World Mobile City Project.

Aquesta recerca tenia com a objectiu recollir informació sobre l’activitat tant per part dels docents com de l’alumnat per tal de millorar-ne el funcionament en un futur.

Qüestionari alumnes                         Qüestionari docents

Sergio Díaz Fernández. Docent e investigador. Natural d’Oviedo, tot i que ha residit gran part de la seva vida a Palma (Mallorca), rebent formació educativa al col·legi Felip Bauçà i a l’IES Guillém Sagrera. Per feina es trasllada a Toledo, continuant els seus estudis i obtenint l’any 2.003 el títol de Magisteri en l’especialitat de llengua estrangera per la Universitat de Jaén. Combina feina i estudis, continua la seva formació centrat en l’àmbit de la Prevenció de Riscos així com en altres àrees com són el medi ambient, la informàtica i la qualitat. Sense deixar de costat les inquietuds per l’Educació, l’any 2006 redirigeix la seva activitat cap a la realització de cursos vinculats a l’e-learning, la seva gestió i qualitat, cosa que el porta a obtenir el títol d’Expert Universitari en e-Learning I: Disseny de la formació per la Universitat de Sevilla i a la realització del Màster Interuniversitari Oficial en Tecnologia Educativa: e-learning i gestió del coneixement a la Universitat de Múrcia, el Màster Universitari Oficial en Educació Digital a la Universitat d’Extremadura i el Màster Universitari Oficial en Igualtat i Gènere en l’àmbit públic i privat a la Universitat Jaume I, propiciant la seva participació en diversos Congressos i Seminaris, així com la seva col·laboració amb distintes publicacions.