Projecte

És un projecte col·laboratiu de georeferenciació i tecnologia mòbil, impulsat per l’Equip LaceNet i amb el suport dels centres que hi participen, així com la col·laboració de la UPC.

Els protagonistes del projecte són els i les alumnes dels centres de secundària, amb el suport del seu professorat.

wmcp-300x128Moure’s per una gran ciutat no és fàcil per a aquelles persones que vivim a comarques. És per això que la xarxa LaceNet ha organitzat una activitat adreçada als nostres joves que els ha de permetre saber localitzar qualsevol punt de la ciutat tot combinant els mitjans clàssics (targetes, mapes…) amb l’ús de les darreres tecnologies (internet mobile, geolocalització, codis QR, realitat augmentada …) aplicant el treball cooperatiu en grups de treball.

El projecte ofereix un bona motivació als estudiants dels centres educatius, ja que els cal utilitzar les eines més innovadores per tal de fer una ruta pròpia de coneixement de la ciutat, sense sentir-se en cap moment desprotegits. L’ús d’apps permet que l’alumne es pugui comunicar amb facilitat amb els seus professors, mentre està realitzant la tasca que té encomanada.