Recomanacions

  • Cal que faciliteu els números de telèfon dels familiar que acompayaran a l’alumnat al professorat. Ells us en facilitaran un parell a vosaltres per si sorgeix qualsevol tipus de problema durant el desenvolupament de l’activitat. A part d’això recordeu que és recomanable crear un grup de whatsapp per aquesta activitat, on tots els familiars i els professors hi tingueu accés. Cal que tots els participants (alumnes, familiars i professors hi estiguem donats d’alta).
  • Benavites, Quart de les Valls i Torres Torres són pobles molt segurs. Tot i així, i com a mesura preventiva, intenteu no deixar objectes de valor a la vista (mòbils, carteres…).
  • Us recomanem que les families porteu el carregador del mòbil per si el necessitéssiu per completar l’activitat. De tota manera, tenir activades aplicacions de georeferenciació com les que utilitzareu esgota la bateria més ràpid. És per això que us recomanem que només una persona amb connexió 3G al seu mòbil tingui activada l’aplicació de georeferenciació (Life360).
  • Cal preveure deixar una mig hora llarga per esmorzar. El professorat avisarà a tots els grups per whatsapp de l’hora i el lloc acordat per vore-nos en el esmorzar

    long-standing partnerTable 2 shows the analysis of variance for the four groups for the five components. sildenafil sandoz.

    . Tots els membres del grup haureu de portar una bosseta amb un botella d’aigua i l’esmorzar així com el secretari del grup haurà de portar llapis i goma per poder anar omplint el seu diari de viatge.