Recomanacions

  • Cal que faciliteu els números de telèfon dels familiar que acompayaran a l’alumnat al professorat. Ells us en facilitaran un parell a vosaltres per si sorgeix qualsevol tipus de problema durant el desenvolupament de l’activitat. A part d’això recordeu que és recomanable crear un grup de whatsapp per aquesta activitat, on tots els familiars i els professors hi tingueu accés. Cal que tots els participants (alumnes, familiars i professors hi estiguem donats d’alta).
  • Benavites, Quart de les Valls i Torres Torres són pobles molt segurs. Tot i així, i com a mesura preventiva, intenteu no deixar objectes de valor a la vista (mòbils, carteres…).
  • Us recomanem que les families porteu el carregador del mòbil per si el necessitéssiu per completar l’activitat. De tota manera, tenir activades aplicacions de georeferenciació com les que utilitzareu esgota la bateria més ràpid

    The pharmacodynamic evaluation demonstrates the functional effects of sildenafil in the target tissue as a consequence of PDE5 inhibition and also investigates its effect in tissues other than the corpus cavernosum, especially effects on platelets, smooth muscles (PDE5) and the retina (PDE6). viagra price 05) increase in functional nephrotoxicity indicators such as BUN and Serum creatinin in Sildenafil citrate-treated rats compared with control (Table 3)..

    . És per això que us recomanem que només una persona amb connexió 3G al seu mòbil tingui activada l’aplicació de georeferenciació (Life360).

  • Cal preveure deixar una mig hora llarga per esmorzar. El professorat avisarà a tots els grups per whatsapp de l’hora i el lloc acordat per vore-nos en el esmorzar. Tots els membres del grup haureu de portar una bosseta amb un botella d’aigua i l’esmorzar així com el secretari del grup haurà de portar llapis i goma per poder anar omplint el seu diari de viatge.