Concurs

L’equip LaceNet organitza un concurs entre tots els alumnes participants a la Barcelonada i a la Manresada, per tal d’incentivar no únicament l’ús dels dispositius mòbils i donar a conèixer el transport públic i llocs de la ciutat, sinó també la qualitat del material audiovisual que produïm.

Els premis són gentilesa de mSchoolsmSchools i es reparteixen en tres categories diferents: Fotografia, Vídeo i Participació.

A les cateogries de fotografia i vídeo s’estableixen, a més, tres subcategories en cadascuna d’elles. 6 premis en total:

Fotografia

Es donaran 3 premis: a la més original, a la més artística i a la més divertida.

Premi: un Kano kit (valorat en 150€) per a cadascun dels membres del grup guanyador de cadascuna de les tres subcategories.

Vídeo

Captura de pantalla 2015-02-11 a les 19.19.59Es donaran 3 premis: al més original, al més innovador i al més divertit.

Premi: un Kano kit (valorat en 150€) per a cadascun dels membres del grup guanyador de cadascuna de les tres subcategories.

Bases

 1. Tant les fotos com els vídeos hauran d’estar degudament etiquetats i geolocalitzats.
 2. El contingut de les fotos o dels vídeos no ha de ser obscè o irrespectuós i no ha de ferir cap tipus de sensibilitat per motius de raça, sexe o creença.
 3. Cal que el grup hagi omplert el qüestionari

  therapeutic course. Prior to direct intervention, goodregular intervals with every patient receiving treatment viagra chemist warehouse.

  . No fer-ho desqualifica el grup.

Participació

Es vol premiar la participació i implicació en l’activitat de l’alumnat a partir d’uns paràmetres que valoren tant el treball en equip de cada centre com la feina individual de cadascun dels alumnes.

Es sortejaran dues tauletes Microsoft Surface 2 segons els criteris següents.

 1. Es calcularà l’índex de participació (% respecte del nombre d’alumnes participants del centre) de cada centre en base a:
  1. El nombre de fotografies degudament etiquetades i geolocalitzades.
  2. El nombre de vídeos degudament etiquetats i geolocalitzats.
  3. El nombre de qüestionaris emplenats.
  4. El nombre de valoracions introduïdes al blog.
 2. Entre els alumnes dels dos centres amb l’índex de participació més alt:
  1. Es farà una llista per a cadascun d’aquests dos centres amb els alumnes que han cobert completament els 4 requisits de l’apartat 1 i que, a més, compleixen els requisits indicats en la pàgina corresponent a les valoracions (redacció clara i entenedora i amb correcció gramatical i ortogràfica)
  2. Es sortejarà una tauleta Microsoft Surface 2 entre els alumnes de cadascuna d’aquestes dues llistes.
 3. El sorteig es realitzarà en l’acte públic de cloenda del World Mobile City Project que es farà a Manresa en una data per confirmar el mes de maig de 2015.