Recomanacions

  • En aquesta pàgina web trobareu enllaços a llocs que us facilitaran la realització de la tasca.
  • Cal que faciliteu els vostres números de telèfon al professorat. Ells us en facilitaran un parell a vosaltres per si sorgeix qualsevol tipus de problema durant el desenvolupament de l’activitat. A part d’això recordeu que és recomanable crear un grup de whatsapp o Telegram per aquesta activitat, on tota la classe i els professors hi tingueu accés. Cal que tots els participants (alumnes i professors hi estiguem donats d’alta).
  • Castelló és una ciutat segura. Tot i així, i com a mesura preventiva, intenteu no deixar objectes de valor a la vista (mòbils, carteres…).
  • Us recomanem que porteu els carregadors del mòbils per si els necessitéssiu per completar l’activitat. De tota manera, tenir activades aplicacions de georeferenciació com les que utilitzareu esgota la bateria més ràpid. És per això que us recomanem que només una persona amb connexió 3G al seu mòbil tinga activada l’aplicació de georeferenciació (Life360).
  • Cal preveure deixar una mitja hora llarga per esmorzar (si és el cas). Podeu portar entrepans o organitzar-vos per esmorzar en algun dels bars del centre de Castelló

   In several in vitro experimental models (rat ileum and oesophageal smooth muscle, mouse ileum, and dog lower oesophageal sphincter) sildenafil at high concentrations reduced gastrointestinal smooth muscle contractility, which may indicate a risk for inhibition of gastric emptying. female viagra – Oral sildenafil.

   . Calculeu bé els temps per tal d’arribar puntuals al Menador.