Instruccions


És molt important que tingueu clares les instruccions de l’activitat per tal que siga un èxit. Us recomanem que entreu consulteu aquest curs del CEFIRE de Castelló: “Curs Moodle – Castellonada: la ciutat com a aula

However, clinical data indicated that the increased incidence of oesophagitis associated with sildenafil in patients with past or present gastrointestinal disease was not significantly different compared with patients receiving placebo. sildenafil Reflexes, bulbocavernosus reflex.

.

Hi ha aspectes a tenir en compte abans, el dia de l’activitat i després.

Ací teniu la guia de la Castellonada’19.

Altres observacions

    1. El professorat sabrà en tot moment quina és la ubicació de cada grup dins de la ciutat. Per a fer-ho possible, l’aplicació life360, que haureu instal·lat i provat abans, haurà d’estar activada en tot moment per motius de seguretat.
    2. Els professors us facilitaran també un número de telèfon on trucareu si sorgeix cap problema o emergència.
    3. Recordeu que  haureu de portar l’enganxina ben visible per poder accedir gratuïtament al transport públic gràcies al projecte #CsEDUCA de l’Ajuntament de Castelló. Heu de saber que existeixen webs amb informació detallada dels tram/bus, També podeu optar pel servei de bici municipal.