El projecte

La idea de la jornada l’hem de trobar el curs 2012-2013 a l’Institut Cal Gravat de Manresa on, un grup de professors (Cèsar Riola, Jose Pelegrina, Lídia Biescas i Ramon Barlam) van dissenyar i preparar una activitat de geolocalització a partir de l’ús de dispositius mòbils i apps gratuïtes a la ciutat de Barcelona

The company was however requested to provide, within the agreed timeframe, batch analysis data generated from full-scale production batches, and additional supportive stability data to confirm the 2-year shelf-life. viagra chemist warehouse This suggests that the distortion of the cyto-architecture of the liver could be associated with functional changes that may be detrimental to the health of the rats..

. Va nèixer així, la Barcelonada.

L’èxit que va tenir la Barcelonada 2013 va portar els organitzadors a proposar-la com a projecte col·laboratiu a l’equip de professors de LaceNet, amb la intenció de redimensionar l’activitat. En l’edició de 2015 s’hi afegeix l’equip de robòtica de la UPC.

L’aplicació de realitat augmentada ha estat implementada per l’EETAC i més concretament per: Roc Meseguer, Dolors Royo i David Nuevo.

Enguany, adaptant-nos a les circumstàncies del COVID19, els professionals del CRP de l’Anoia, en col·laboració amb en Sergi Horrillo (ambaixador STEAM a la Catalunya Central)  organitzem la tercera edició de l’Anoiada en format virtual.