Experiències

Com has viscut la Valencianada?

Deixa’ns els teus comentaris. Al final de la pàgina podrà contar-nos la teua experiència!!

70 respostes a Experiències

 1. Bautista Ies Serpis diu:

  Ens ha semblat una experiència molt enriquidora, perquè hem pogut conéixer un poquet més la nostra ciutat i donar-li nom a alguns llocs. Ens va agradar molt conéixer una de les millors llibreries de còmics. Nosaltres no coneixíem la Finca Roja i ens va resultar curiós que havia companyies de estètica.

 2. Irene Navarrete Pastor diu:

  Ens ha semblat una experiència molt divertida, perquè hem conegut nous llocs de València. Hem aprés la història de l’Almodí i dels llocs que vam visitar nosaltres a València. L’excursió estava molt ben organitzada. L’únic inconvenient va ser la pluja i el mal temps, que ens va dificultar el nostre trajecte.
  IES SERPIS
  Irene Navarrete, Facundo Conde, Guillermo Juárez, Mar Luján i Juan Olmos.

 3. SILVIA diu:

  LA APLICACIÓ DE REALITAT AUGMENTADA ANAVA UN POC MAL LA RESTA VA ESTAR MOLT BE I ELS RESULTATS VAN ESTAR MAL JA QUE LA APLICACIÓ DE REALITAT AUGMENTADA PER DEFECTE EIXIA L’INSTITUT ALBAL I NINGÚ SABIA QUE HAVIA QUE CANVIAR-HO I TOT EL MON PERDIA ELS PUNTS PERQUÈ TAMBÉ HAVIA QUE CANVIAR-HO CADA VEGADA I SEN’S OBLIDAVA

 4. pepa flores diu:

  És una activitat interessant i divertida, però el temps no va acompanyar molt a la activitat.
  La aplicació de la realitat augmentada podia anar millor, va fallar molt.
  Manises guanyadora!!!

 5. Maria Monserrate Fandos diu:

  M’ha paregut una activitat molt interessant i divertida. Però el temps no era el que esperàvem. Al menys, vam conèixer un poc més la ciutat de València. La trobaré a faltar molt.

 6. Ju4n_M4nu3l diu:

  m’ha semblat una experiénçia molt especial, m’ha encantat

 7. Gabriella I Maria diu:

  L’activitat va ser molt entretinguda. Hem aprés a moure’ns per València, mitjançant els autobusos de la EMT. A més de visitar llocs que no coneixiem, ens hem relacionat amb altres grups d’altres centres. Malgrat la pluja i el fred, l’experiěncia ha estat genial.

 8. VLCies9ocubre3 diu:

  M’ha agradat molt l’activitat perque hem recorregut llocs on mai havia estat i a banda, hem sabut ultilitzat el transport públic. El mal era l’oratge però pel demés tot be.

 9. VLCdaies9octubre3 diu:

  Ens ha paregut una activitat molt divertida,prou diferent a les eixides que solem fer de normal. A pesar de la pluja i del mal temps hem passat un gran dia a València. Hem pogut conéixer diferents llocs que no coneixiem i hem aprés a moure’ns per València mitjançant els autobusos de la EMT.

 10. vlcdaies9octubre3 diu:

  Ha sigut una activitat interesant i entretinguda, ens va fallar l’oratge però va ser un dia divertit.

 11. MJM diu:

  La activitat sigué molt divertida. Hem pogut coneixer a molta gent divertida i els llocs eren molts i molt divertits.

 12. Mel de Romer diu:

  Ieeeeee mel de romer????
  Ens banyàrem fins als calcetins,però va estar genial!

 13. @abs_fawaz diu:

  HOLA . me a encantat la valecianada xd , espere tornar a fer la el any que vé
  grup 15
  AF

 14. ESCP diu:

  A nosaltres ens pareix que deurien d’haver cancel·lat la Valencianada, ja que feia molt de fred i plovia, ens vam quedar sense extremitats i ens vam posar malaltes. A més vam perdre el bus i ens vam perdre nosaltres. Però també pensem que va ser un activitat divertida, i ens ho vam passar bé. Vam descobrir llocs interessants, com la llibreria, i vam conèixer a gent maca, com la llibrera.

 15. Guzmán Muñoz Gadea diu:

  Malgrat la pluja, un gran dia i una gran iniciativa!

 16. Mario diu:

  Ens agrada molt l’experiència, hem conegut a molta gent i hem visitat llocs nous per a nosaltres a València. ens ho vam passar molt bé i vam riure molt. Ha sigut interessant utilitzar les noves tecnologies en una activitat educativa i divertida.

  IES 9 Octubre. Carlet

 17. Waterpolo diu:

  Me ha encantado jugar a waterpolo por valencia, una experiencia muy buena para conocer el deporte

 18. Abel dos santos diu:

  Molt divertit, una llastima el mal temps
  Amunt Valencia ⚪⚫?? i amunt España ????

 19. Paula diu:

  Me pareix una bona opció d’activitat per a practicar la llengua valenciana i enfortir les relacions entre l’alumnat. També és una bona manera de conéixer més la ciutat de València. Pot resultar molt divertit 🙂

 20. Abel 2 Santos diu:

  Molt divertit l’activitat, pero el temps va ser una puta merda.
  Arriva Espanya????

 21. S diu:

  Hsuria sigut molt divertit si el temps no haguera fastidiat el dia. En resum, pense que va ser interessant perquè vàrem conèixer història i nous llocs de València que, personalment jo no coneixia.

 22. Oriol LLácer diu:

  Los códigos QR y AR no funcionaron ni una vez. Pese a el problema del QR y AR y el mal tiempo que lo pasamos bastante mal todo okey.

 23. Pilar diu:

  Si no haguera plogut hauríem disfrutat molt més de l’activitat. Però vaig passar una bona matinada amb els meus companys i ens vam riure molt.

 24. Ivana diu:

  Emb a paregut una experiencia molt possitiva, ja que pots aprendre a centrarte en el centre i veure i coneixer nous llocs.
  L’única pega que posaria seria el mal funcionament de les activitats per el qr.

 25. Gala diu:

  He anat dos anys a la valencianada i sempre és molt divertida!! Però la plutja… va fer que no s’ho poguerem passar millor 🙁 crec que m’he costipat jajajaj

 26. Jorge diu:

  Aquesta activitat ha sigut molt divertida i ha estat molt bé per conèixer millor València. Hem conegut llocs que no sabia que hi estaven, he après a mourem millor per València i a mes a mes he après a mourem en autobús , no tenia ni idea de quin agarrar. La meua enhorabona a tots

 27. Sílvia Verdeguer diu:

  La Valencianada d’ahir, a pesar de la plutja, va ser molt emocionant per poder aprendre pel nostre compte a menejar-nos per la ciutat i a treballar en equip.

 28. Dolçgatet diu:

  @lauramars4
  @loola_peerez
  Ens ha paregut una experiencia super bona per a conéixer més València.

 29. Marta Peyró diu:

  Em paregué una experiencia molt divertida per que ens tinguérem que calentar el cal per a anar a tots els llocs, menys per la plutja per que ens varem banyar molt i feia molt de fred.

 30. Andrea Soria diu:

  A més a més de la plutja i el fred que feia Ho passàrem molt be i va ser una activitats molt divertida i espere que perdure per molt anys més

 31. Tati diu:

  El qr no ens va funcionar bé, encara que posterga que siga perquè sols servía per a androide encara que rifan información ens la va proporcionar un altre grup de companyia per tant no se si sería de veritat ja que jo tinc IPhone i no ho se, demá e per favor que s’arregle

 32. Pau diu:

  Molt divertit, encara que el temps no acompanyara, una activitat molt interesant!

 33. Pau Albert diu:

  Me ha paregut una activitat molt interesant perque aprens a anar sense ajuda per la ciutat

 34. m’ha agradat prou perque he apres a usar el bus.
  Lo que no m’ha agradat que ploga tant.

 35. Va estar beé peró jo crec que haurien d ‘haver canviat el día perque ploia molt i ens mullarem molts

 36. Lucía Sevilla diu:

  va ser una experiencia inolvidable , ja que va plolure moltíssim i feia molt de fred, es entretinguda per a mi perquè així coneixes un poc més valencia, també que ens teniem que buscar la vida nosaltres pels carrers y preguntar a la gent on estaba este carrer on estaba el altre carrer…. Espere repetir altra vegada esta experiencia molt divertidaa

 37. Es una activitat molt divertida,lo que no em va agradar molt es que va eixir un dia molt mal…ens vàrem xopar molt …pero a pesar de la xopà vàrem coneixer a moltíssima gent i vàrem viure una experència inolvidable.el meu grup varem ser:Neus,Natalia,Naroa,Genesis i Angela.El nostre instagram de grup es @valencianada2k18

 38. Laura Sevilla diu:

  Ha sigut una experiència molt divertida. Hem conegut a moltes persones i m’après a anar alguns llocs de valència.A pesar del mal oratge, que ens banyarem un poc massa, ens vam riure un munto.

 39. Mireia Ricart diu:

  Ha sigut una experiència increïble m’ho he passat molt be però el temps no ens$ va acompanyar perquè plogue i feia molt de fred.

 40. Núria diu:

  La veritat que no puc evaluar esta experiència com a bona, perque a sigut la pitjor excursió que he fet, la gent anava sense ganes de res, tots de mala gana i sobretot ens varem banyar, els puestos no estaven bé senyalitzats i gràcies alguns ciutadans que ens varen ajudar poguerem fer algunes activitats.
  Haurien d’haver-ho fet un altre dia, perque el clima no ajudava gens.

 41. Eva Gómez diu:

  m’ho he passat be en veritat, pero feía molt de fred i m’hen vaig banyar moltisim

 42. A mi no em va agradar l’activitat aquest any perque va a estar ploguent tot el dia ,feia molt de fred i ens banyaren sancers. Pense que la prodrien haber cancelat per a un dia que aguera fet sol,perque l’hauriem disfrutat més.

 43. Adrian diu:

  Una experiencia molt interesant perque coneixes a moltes persones

 44. Mireia Ricart diu:

  Ha sigut una experiència increïble m’ho he passat molt be però el temps no ens va acompanyar perquè va ploure i feia molt de fred.

 45. Javier Gastaldo Bosch diu:

  la veritat es que no feia molt bon dia perque va plure i la guent en el autobussos no era molt amable perque el conductor no es comportava masa be perque mos volia tirar del tren i una chica major que estava deopeu li vaig deisar el meu seient i despres estaba apujant una historia de instagram i per gravarla em va dir de tot gtot aixo en el bus 32

 46. Carlos Saez diu:

  Va ser una gran experiencia pero no va ser el día indicat per les plutjes,pero me va agradar molt.

 47. Medellín diu:

  Una experiencia molt divertida i molt interesant perque coneixes a moltes persones

 48. LLPP diu:

  @LFresquet
  @paulakva

  Instaaaaaaaagram!!

  • anonimo diu:

   hola m’agrada molt el teu comentari molt xulo!!! sou molt boniquetes, un beset de ratoli seguesc a les dos

 49. Mikarwell_Nik diu:

  no val spams

 50. dani diu:

  M’ha paregut una gran experiència, perquè nosaltres només utilitzem les noves tecnologies per a xatejar o per a jugar a jocs, i gràcies a aquesta activitat hem pogut utilitzar el mòbil per a altres coses com moure’ns per la ciutat.

  @Ivan_m_g_at
  @danivela20
  @david_marin_exposito02
  @vaazquez_16
  IES Tirant Lo Blanc

 51. Sheila diu:

  A les quatre ens va parèixer una experiència única i inoblidable perquè ens va servir per a conèixer València i passar una estona divertida juntes coneixent nova gent. Esperem repetir-la l’any que ve…

  Sheila Puigcerver/Débora Martínez/Andrea Escobar/Maria Rodríguez
  IES Tirant Lo Blanc

 52. Laura diu:

  Lavalencianada va ser una expèriencia súperxula perquè vam conéixer València molt millo. Va ser un dia molt divertit, i una nova forma deconeixer gent i de lligar!! jajaja
  Ies. Tirant lo Blanc

  Paula, Miquel i Laura

 53. ferran diu:

  Va ser una experiència molt gratificant i divertida; Hem aprés amb les noves tecnologies a orientar-nos per València i és una idea molt innovadora.Hem conegut molta gent nova i llocs emblemàtics.
  Ferran, Àngel, Juanda i David

 54. mario marquez garcia diu:

  nos ha agradat anar a les torres de quart però eren molt altes pero vam passar un bon dia am els amics

 55. Pepa pig diu:

  De **** mare che! Millor imposible.
  Ala, ahí tens el meu comentari.

  Au cacau.

 56. Gabriel Fernández Benlloch diu:

  Aquesta activitat per València ha estat una experiència interessant i molt divertida per coneixer millor la cuitat a través de les aplicacions del mòvil.

 57. susan diu:

  M’agradat molt,per que eh anat a llocs que no coneixia i m’agradaria tornaro a fer pero amb distint grup,peró a estat molt bé i divertit

 58. Jose Enrique diu:

  L’activitat ha estat bé, ajuda a familiaritzar-se amb la ciutat i amb el transport públic com el bus o el metro entre altres.

 59. Aroa diu:

  M’ha paregut una bona experiència i m’agradaria tornar-ho a repetir l’any que vé, però amb un altre grup.

 60. Maaaar diu:

  Vull tornar a fer aquesta activitat ha sigut genial!

 61. noelia diu:

  M’ha agradat moolt es una experiencia molt bonica la qual algun dia m’agradaria tornar a repetir, es bonic fer activitats un poc de les habituals per a mi te un 10!!!!

 62. Clara Santos Galán diu:

  Crec que és una activitat molt útil per a conèixer millor la ciutat de València fent ús dels mòvils i d’altres medis electrònics. A més, d’aquesta manera aprenem a moure’ns sols per la ciutat, per això pense que és una activitat molt interesant que ens ajuda a orientar-nos.

 63. Albert Fornes Barragan diu:

  Va estar molt be , una activitat molt interesant i aprens a guiar-te per Valencia.

 64. Huijie diu:

  M’ha paregut molt bé i la experiència ha sigut fantàstica

 65. seremajo diu:

  El darrer dimecres dia 4 de març del 2015, realitzarem la primera valencianada.
  Ens va agradar molt aquesta activitat tant com per a poder conèixer València com per a poder conèixer gent nova, ja que erem com uns 700 alumnes de diferents escoles, instituts… tots de diferents edats. És una activitat pensada per a la gent jove perquè ens n’hem adonat que el telèfon móbil no és sols per a parlar per qualsevol xàrcia social i perdre el temps sinó trobar altres tipus d’aplicacions per a conèixer la nostra ciutat o qualsevol altra.
  Entrant en instagram amb les etiquetes corresponents, pots veure les fotos que altres alumnes de diferents escoles han fet.

 66. Laura, Cristina, Héctor i Oscar. diu:

  Ha sigut una activitat molt divertida i ha estat molt ben organitzada per a haver sigut la primera realitzada a València.
  Ha sigut molt fácil arribar als llocs que s’ens demanava amb els diferents transports públics que hi havien.
  El meu grup i jo ens ho hem passat genial, esperem poder repetir-ho l’any vinent.

 67. Bocaalma diu:

  Aquesta activitat ha sigut molt satisfactòria perquè hem pogut aprendre a desplaçar-nos per València amb més seguretat i destresa. Per altra part també ens ha agradat per haver pogut gaudir d’un meravellós dia a València, visca el “caloret”!

 68. papaaima diu:

  Ens ha paregut una experiència molt divertida i entretinguda, ja que podiem anar pel nostre compte. Ens haguérem de buscar la vida i això ens pareguè molt emocionant, perquè havíem de pendre decisions. Aprenguérem llocs nous i també com utilitzar millor el metro.
  Aprenguèrem a situar-se i a guiar-se millor amb la ajuda del google maps. Ens va pareixer un repte divertit on vam aprendre molt sobre la ciutat, com moure’s millor per la ciutat i com utilitzar millor el transport públic. Ha sigut una molt bona experiència que ens agradaria repetir aviat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *