Inici

Moure’s per el CAMP DE MORVEDRE és molt comú i moltes vegades per el nostre poble es realment senzill però no prenem compte de la quantitat de coses importants que hi ha i la seua història. Tenim la sort de viure en pobles espectacular amb una llarga història i trajectoria, amb edificis realment importants i que seria bo que puguerem descobrir i aprendre un poquet més sobre els nostres pobles. És per eixe motiu, que al mateix temps, en Benavites, Quart de les Valls i Torres Torres els i les alumnes de les nostres escoles amb ajuda de les famílies puguen gaudir de un matí molt divertit on hauran de descobrir el nostre poble i superar tota una serie de proves.

Aquesta activitat està adreçada a les nostres escoles amb tot l’alumnat, des de infantil fins a tercer cicle de primària. L’alumnat es repartirà en grups heterogenis acompanyats sempre de un familiar que serà l’encarregat de portar el dispositiu mòbil per a descobrir tots els llocs importants del nostre poble i superar les proves.

El hastag a utilitzar tant en instagram com en twitter serà el de #MVDada16 (Morvedrada 2016)

MORVEDRADA 2016

  • Data: 17 de febrer del 2016
  • Objectius: Millorar el coneixement dels pobles de Benavites, Quart de les Valls i Torres Torres, tot aprenent a desplaçar-se per els pobles, mitjançant l’ús dels dispositius mòbils i gaudir del gran patrimoni que tenim als nostres municipis. Utilitzar els dispositius mòbils amb finalitats d’interés social i educatiu.
  • Característiques: Els alumnes, en grups, cercaran els punts més importants dels nostres pobles.  L’activitat els ha de permetre saber localitzar qualsevol punt dels pobles tot combinant els mitjans clàssics amb l’ús de les darreres tecnologies (internet mobile, geolocalització, xarxes socials, codis QR, realitat augmentada …). El professorat coneixerà en tot moment on es troben els alumnes mitjançant les eines de geolocalització. Els llocs que visitaran els alumnes es faran públics mitjançant la xarxa social Instagram.
  • Organització: Es tracta d’una experiència interdisciplinar a la qual participen diversos centres del Camp de Morvedre i els voltants, organitzada amb la col·laboració de Novadors, i que està basada en la Barcelonada 2.0 (http://barcelonada.cat/) desenvolupada per la xarxa LaceNet(http://www.lacenet.org/joomla/) del Bages (Catalunya).

Escoles participants: Benavites, Quart de les Valls i Torres Torres

Quart de les Valls

Torres Torres

Benavites

Pots seguir l’experiència gracies a Instagram i Twitter:

Aquí trobareu les fotografies fetes amb Instagram per l’alumnat participant a la Morvedrada 2016. Les imatges estan geolocalitzades a partir del hashtag #MVDada16

 

Presentació de fotos de la MORVEDRADA #MVDada16

Per a vore totes les fotos integres en Instagram de la #MVDada16 pots fer-lo mitjançant el següent enllaç:

https://www.instagram.com/explore/tags/mvdada16/