Inici

Moure’s per Lleida no és fàcil per a aquelles persones que viuen als pobles del voltant o bé per a aquelles altres que les famílies els porten amunt i avall amb el cotxe. D’altra banda, us heu preguntat mai si coneixeu prou bé la ciutat, hi visqueu o no? Segur que hi ha molts detalls i indrets, històries o curiositats per descobrir que molts no coneixem. Sabríeu desplaçar-vos tot utilitzant el transport públic urbà? Com totes les ciutats, Lleida té tresors amagats i des de l’equip organitzador de la Lleidatada ens agradaria ajudar-vos que els descobriu i així estimar més aquesta ciutat.

És per això que hem organitzat una activitat adreçada als nostres joves que els ha de permetre saber localitzar qualsevol punt de la ciutat tot combinant els mitjans clàssics amb l’ús de les darreres tecnologies (internet mobile, geolocalització, xarxes socials, codis QR, realitat augmentada, etc.).

La Lleidatada és un projecte col·laboratiu de georeferenciació i tecnologia mòbil que forma part del World Mobile City Project que té els seus orígens a la ciutat de Barcelona on el col·lectiu Lacenet organitza una actividat semblant des de l’any 2013.

A Lleida, aquesta experiència, tindrà lloc el proper 22 dabril del 2020.