Després

 1. L’endemà de l’activitat (màxim) caldrà haver fet una aportació, com a valoració final de l’activitat, d’un mínim de dues línies a la secció experiències d’aquest blog.
 2. A classe, projectareu les imatges i mostrareu als vostres companys els llocs que heu visitat, tot proporcionant-los una breu explicació sobre les seues característiques. Podeu comentar el resum del Qüestionari CSada19 i el del Qüestionari CSada20.
 3. A l’aula plantejareu debats sobre alguns dels aspectes clau del tema de la ciutadania digital i els DRETS DIGITALS:

87 thoughts on “Després

 1. Aquesta experiència ha sigut divertida, m’ho he passat molt bé. Hem disfrutat buscant tots els llocs que ens han tocat, i si ho feren una altra vegada, jo segur que tornaria.

 2. El meu comentari es que la aplicació no es funcinaba i que tampoc trababem cap transport no hem trbabem cap pero la experencia ha estat molt be

 3. Penso que es bona idea fer un activitat així per qué és bo saber anar totsol per la ciutat i tenir que espavilar-nos per a anar pegant voltes per Castelló sense coneixer-lo. Hem va agradar pqe qué vam vorer coses importants per Castelló i vam apendre a saber anar totsols per Castelló.

 4. M’agrada la idea, ja que promou el turisme a Castelló i ens ensenya llocs destacables, a més també teniem que caminar, orientar-mos i utilitzar transports públics.
  L’aicació de la castellonada no ens funcionava correctament i sols vam poder fer el primer lloc, i en els altres ens va fer perdre molt de temps.

 5. L’ aplicació de la Castellonada no funcionava correctament i només em pogut utilitzar-la en el primer lloc que hem estat. Per l’altre costat, ha sigut una experiència nova pel fet de caminar llargues distàncies mirant diferents llocs i aprenent Castelló.

 6. Es una activitat molt chula i divertida, pero es molt cansada i no tens molt de temps per fero tot. M’agradat bastant perque vas disfrutant del ambient que ia.

 7. Crec que va ser una activitat entretinguda pero un poc mal organitzada. Jo personalment m’he vaig riure molt, encara que vam estar casi una hora perdudes. Vaig aprendre a preguntar a desconeguts sense tenir vergonya.
  Me va agradar molt encara que em vaig cansar.
  Seria mol divertit tornar-la a repetir.

 8. L’activitat em va agradar molt ja que, vam poder conèixer la ciutat i alguns dels seus llocs que desconeixia. Però el millor va ser poder passar el dia a Castelló en tres amics.

 9. aquestaactivitat m’ha paregut interesant pero no mos va agradar i no vam poder completar-la perque l’aplicació no ens funcionava bé però crec que si la aplicació agues funcionat bé agues estat mes guay.

 10. L’activitat d’ahir de la castellonada va estar molt bé , però ens vam cansar un poc ja que vam caminar bastant .
  Personalment me va agradar molt perquè vam coneixer a gent d’altres instituts i vam conèixer bastant la ciutat ja que vam anar tant per el centro com per fora.

 11. El dia de ahir va ser un dia diferent en la vida de l’estudiant ja que vam anar d’excursió a Castelló a participar a la Castellonada . Va ser una activitat molt dura ja que vam tindre que caminar molt però al mateix temps va ser molt divertida per les rialles que ens vam pegar , també va ser preciós perquè coneixíem a gent dels altres instituts com els de Benicarló i altres pobles

 12. Ha estat molt divertida, vam conèixer més o menys la ciutat i va ser una experiència bastant profitosa. Vam fer bastantes voltes i vam conèixer a molta més gent que també la feia, gent mol maja que ens va ajudar i professors d’altres instituts que van col.laborar. Restat del cansansi de rrecorer els carrers, correr per no perdre el TRAM i arribar quasi tard a la plaça on ens vam concentrar perqué estabem al GRAU, espere poder tornar a fer-la l’any que bé.

 13. Me ha parecido una experiéncia bastante divertida, hemos conocido nuevas personas que nos han ayudado en diferentes pruebas. Ha servido para conocer más castellón, y sus sitios más emblemáticos.

 14. Ha estat molt divertida la experiència i sense dubte m’agradaría repetir. Hem aprés a espavilar-nos per una ciutat, i saber anar amb transport públic

 15. Una activitat realment divertida i que ens ha ajudat a conèixer millor Castelló i conèixer altres persones. Sincerament de le úniques activitats que s’haurien de repetir, excel•lent.

 16. Estuvo muy bien, pero en un autobus no nos cojio el ticket de la Castellonada y no iban los codigos. Por lo demas fue muy divertida y creativa.

 17. M’ho vaig passar bé però m’hagués agradat una mica més de temps perquè no donava temps a fer tantes si no hi anaves molt ràpid però inclús així vaig disfrutar molt i vaig conèixer un poc Castelló.

 18. M’agradat molt aquesta activitat encara que l’aplicació no ens va funcionar, m’ho vaig passar molt bé caminant per Castelló i aprenent un poc els carrers d’aquesta ciutat.

 19. M’ha aparefut una activitat realment interesant i innovadora. Una de les poques activitats que s’haurien de repetir i sens dubte la recomano per a tots. Ens permet descubrir un poc més de Castelló de la Plana.

 20. Va ser una experiència molt agradable i divertida, vam aprendre a orientar-nos per la ciutat i vam riure molt, a repetir. Moltes gràcies per contar amb nosaltres

 21. Ha estat molt bé, però tindrien que acurtar les rutes ja que avegades eren molt pesades.
  Però t’ho passes bé al estar sols sense cap professor per la ciutat.

 22. Fou un dia diferent i prou divertit. Crec que va ser una bona idea anar a Castelló i mos ho vam passar molt bé, també ens va servir per a conèixer millor la ciutat, el meu grup i jo vam acaba molt contents després d’haver viscut aquesta experiència, la veritat es que vam caminar bastant i em vam cansar pero jo sincerament voldria que l’any que ve es repetira aqusta activitat.

 23. M’agradat molt aquesta experiencia, pense que podriem repetir-la una altra vegada pero no hauriem de caminar tant. Ens vam cansar molt.

 24. L’aplicació de la Castellonada no funcionava, teníem que cridar al nostre professor per a vore lo que teniem que fer.. Encara així vam disfrutar molt i va ser una experiéncia més que ens encantaría tornar a fer.

 25. La experiència com a tal m’ha agradat, i pense que ha sigut divertida, però, com he dit al qüestionari, l’aplicació necessita més treball.

 26. Me ha paregut una experiencia molt bona, ja que havia fet mes jincanes en la meva vida pero no mai havie fet una jincana per una ciutat sancera.

 27. M’ha agradat aquesta activitat, ja que és diferent a les activitats que solem fer al centre. Hem anat a llocs de Castelló que no coneixia o no sabia com es deien i hem aprés coses noves i a orientar-nos millor per la nostra ciutat. M’agradaria fer una altra activitat com aquesta amb els companys de classe.

 28. Em va parèixer una experiencia molt bonica, on pots relacionarte amb els membres dels altres instituts molt fàcilment i on pots conèixer alguns llocs de la ciutat que no coneixies

 29. M’ha paregut una experiència molt curiosa. M’agradaria que l’institut organitzara més activitats com aquesta, perquè a més de aprendre sobre orientar-te, també aprens coses noves sobre els monuments i edificis de la nostra ciutat.

 30. AQUESTA EXCURSIO HA ESTAT GENIAL,LLEVANT EL DIA DE PLUJA QUE ENS HA TOCAT A AQUESTA CASTELLONADA2018 LA RESTA HA ESTAT MOLT BE. LA IDEA QUE M’AGRADARIA APORTAR ES QUE ES COMENCE ABANS LA ACTITIVAT,AIXI DONARA TEMPS A TOTS ELS GRUPS DE ARRIBAR A TOTS ELS LLOCS ALS Q HAGEN DE ANAR

 31. Me ha gustado mucho, el problema fue que este año aparacio la lluvia y lo complico todo un poco, pero por lo demas esta muy bien 😀
  Las pruebas tambien me han gustado bastante, me han ayudado a conocer datos, y sitios de mi ciudad que no conocia.

 32. El temps no ens ha acompanyat molt, però l’experiència ha sigut excepcional. És molt important per a conèixer millor la teua pròpia ciutat!!! Molt bé!!

 33. Me ha gustado mucho la experiencia ya que ha sido divertida y el hecho de poder conocer la ciudad mejor mientras te lo pasas bien con tus amigos me ha parecido emocionante espero que se repita pronto!!

 34. La castellonada ha sido una actividad muy acertada ya que nos hemos movido por toda castellón y a la vez hemos aprendido con ellos. Pero lo mejor y mas importante de la actividad para mi ha sido la compañia. Gracias chavales se os quiere

 35. Ha sigut una activitat diferent i divertida en la que hem pogut conèixer altres persones i nous llocs de la ciutat. El problema que vam tindre va ser el temps, ja que plovia. En definitiva, em va agradar molt l’activitat.

 36. Aquesta activitat m’ha paregut molt divertida e interessant ja que podies relacionarte amb nova gent i coneixer llocs de Castelló que no sabiem que existien.

 37. Ha sigut una molt bona iniciativa amb la pega de que es va posar a ploure de sobte i aixo ha sigut fotut.

 38. Em va agradar molt perquè va ser una activitat que no havia fet mai i em va paréixer molt interessant. M’agradaria fer mes activitats com estes.

 39. me va agradar perque va ser una activitat diferent i interesant ,y si n’hi haguera menys pluja habria sigut millor. De totes maneres, va ser una nova i bona experiència.

 40. L’activitat no va estar mar però l’únic inconvenient va ser la pluja i el fred. Si a l’hora de fer l’activitat no haguera plogut esta haguera sigut molt mes divertida

 41. Aquesta activitat m’ha agradat molt la veritat. Em pareix una manera molt entretinguda d’aprendre i alhora poder aprofitar per conèixer més la nostra ciutat. I a part de millorar els nostres coneixements passar una bona estona amb els amics.

 42. M’ha agradat molt aquesta activitat, ja que és una manera molt divertida d’aprendre i conèixer més la teua ciutat a més, aprofites per estar amb els teus amics. M’agradaria que hi hagueren més eixides com aquestes.

 43. M’ha paregut una experiència molt entretinguda, i ha sigut una manera d’aprendre, relacionar-se i passar una bona estona amb els amics.

 44. La actividad me ha parecido bien, es decir, interesante por haber visditado lugares, creativa por la salida del instituto a la ciudad. Estaria bé que l’institut organitzarà més activitats iguals.

 45. La experiència m’ha agradat molt perquè el fet de fer una gimcana per gran part de Castelló ha estat molt entretingut i divertit.

 46. M’ha paregut una manera entretinguda de conéixer la ciutat millor i a més, aprendre coses sobre aquesta. Es una excursió que m’agradaria repetir.

 47. M’ha paregut una experiència nova i diferent per tal de conèixer gent nova i em aprés a treballar en grup i a orientar-nos per Castelló.

 48. Aquesta activitat m’agradat molt i m’agradaría tornar-la a fer el pròxim any ja que hem conegut a gent nova. Molt bona experiencia.

 49. A sigut una bona experiència, per estar amb els companys, per aprendre llocs nous de Castelló, saber transportar-se i passàsseu be per un dia. M’ agradaria tornara fer l’activitat però amb més llocs que anar amb més temps i activitats més divertides com investigar alguna cosa d’aquest lloc, fer les activitats però en més llibertat.

 50. Aquesta activitat m’ha agradat molt ja que hem conegut a altra gent d’altres instituts, hem passat un dia prou bó al carrer, hem aprés nous carrers i línies de bus i ha sigut una experiència prou bona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *