Inici

A Castelló de la Plana el “World Mobile City Project” rep el nom de Castellonada i es va celebrar per primera vegada l’any 2016. Està organitzada per un col·lectiu de docents de tota la província de Castelló vinculats a la formació docent en competència digital i en itineraris culturals. Compta amb el suport de la Regidoria d’Educació dins del programa “Ciutats educadores” de l’Ajuntament de Castelló, del CEFIRE de Castelló i de la Universitat Jaume I, que dóna suport acadèmic i cedeix la infraestructura del Menador Espai Cultural. Hi participen també centres d’altres localitats de la província, com ara Benicarló, Benicàssim, Betxí, Borriana, La Vall d’Uixó, Torreblanca i Sant Mateu.

Poc a poc altres col·lectius docents ens hem anat sumant a aquesta activitat adreçada als nostres joves que els ha de permetre saber localitzar qualsevol punt a la ciutat tot combinant els mitjans clàssics amb l’ús de les darreres tecnologies (Internet mobile, geolocalització, xarxes socials, codis QR, Realitat Augmentada, viquiprojectes…). Per recolzar aquest escenari formatiu, el Cefire de Castelló ofereix un curs de formació per als docents: “Castellonada: la ciutat com a aula“. 

INSCRIU AL TEU CENTRE ACÍ – Castellonada20 >>>

El Dimecres 11/03/20 a les 9:00 h. serà el dia de trobada a l’Espai Cultural del Menador per iniciar aquest itinerari i gimcana anomenat   #Castellonada20 amb ,  . Alguns dels instituts participants: @iesbovalar;  ;   ; ; @ConsolacionCas;;; etc.

Com cada any també n’hi haurà un late motiv o fil conductor  i així com altres anys van ser la #STOPCiberassetjament; l i ; aquest any serà la #CiutadaniaDigital i els #dretsdigitals.