Inici

A Castelló de la Plana el “World Mobile City Project” rep el nom de Castellonada i es va celebrar per primera vegada l’any 2016. Està organitzada per un col·lectiu de docents de tota la província de Castelló vinculats a la formació docent en competència digital i en itineraris culturals. Compta amb el suport de la Regidoria d’Educació dins del programa “Ciutats educadores” de l’Ajuntament de Castelló, del CEFIRE de Castelló i de la Universitat Jaume I, que dóna suport acadèmic i cedeix la infraestructura del Menador Espai Cultural. Hi participen també centres d’altres localitats de la província, com ara Benicarló, Benicàssim, Betxí, Borriana, La Vall d’Uixó, Torreblanca i Sant Mateu.

Poc a poc altres col·lectius docents ens hem anat sumant a aquesta activitat adreçada als nostres joves que els ha de permetre saber localitzar qualsevol punt a la ciutat tot combinant els mitjans clàssics amb l’ús de les darreres tecnologies (Internet mobile, geolocalització, xarxes socials, codis QR, Realitat Augmentada…).

INSCRIU AL TEU CENTRE ACÍ>>>

El Dimecres 13/03/19 a les 9:00 h. serà el dia de trobada a l’Espai Cultural del Menador per iniciar aquest itinerari i gimcana anomenat     amb   i . Alguns dels instituts participants: @iesbovalar;  ;   ; ;;  …

Més tard a les 13:00 h. participarem en la performance en forma de sociodrama coordinat pel grup de teatre  amb la col·laboració del@CDansaCastello i el . El fil conductor d’enguany serà .