Recomanacions

  • En aquesta pàgina web trobareu enllaços a llocs que us facilitaran la realització de la tasca.
  • Cal que faciliteu els vostres números de telèfon al professorat. Ells us en facilitaran un parell a vosaltres per si sorgeix qualsevol tipus de problema durant el desenvolupament de l’activitat. A part d’això recordeu que és recomanable crear un grup de whatsapp per aquesta activitat, on tota la classe i els professors hi tingueu accés. Cal que tots els participants (alumnes i professors hi estiguem donats d’alta).
  • Barcelona és una ciutat força segura. Tot i així, i com a mesura preventiva, intenteu no deixar objectes de valor a la vista (mòbils, carteres…).
  • Us recomanem que porteu el carregador del mòbil per si el necessitéssiu per completar l’activitat. De tota manera, tenir activades aplicacions de georeferenciació com les que utilitzareu esgota la bateria més ràpid. És per això que us recomanem que només una persona amb connexió 3G al seu mòbil tingui activada l’aplicació de georeferenciació (Life360).
  • Cal preveure deixar una hora llarga per dinar. Podeu portar entrepans o organitzar-vos per menjar en algun dels restaurants del centre de Barcelona. Calculeu bé els temps per tal d’arribar puntuals al lloc convingut.