La tasca

Els que sou d’Alcoi, sabríeu anar-hi sols pels altres barris diferent al vostre? I els que sou de fora, sabrieu anar-hi sols per Alcoi? Demostreu-nos que sou capaços de desplaçar-vos per la ciutat, agafar el bus… i orientar-vos amb el mòbil, gràcies a les diverses aplicacions de geolocalització. Som-hi?

A més a més, sabeu qui va ser Joan Valls? On va viure? Per quins carrers passejava? Quina va estar la seua obra? La gent d’Alcoi coneix qui va ser Joan Valls?

T’agrada la poesia? Has llegit mai algun dels seus versos? T’animes a escriure algun apariat? T’animes a escriure alguns versos amb la inspiració del teu context, dels teus carrers de la teua ciutat, Alcoi, tal i com li va passar a Joan Valls?

L’objectiu de l’activitat és, entre tots, geolocalitzar en un únic mapa interactiu els principals punts d’interès de la vida i obra de JOAN VALLS a la ciutat. D’escriure i llegir POESIA. Estimar i valorar la POESIA i fer-la estimar i valorar per els nostres conciutadans.

A cadascun dels grups que heu format, se us repartiran 6 targetons amb 6 punts d’interés en la vida i obra de Joan Valls a la ciutat d’Alcoi. Tindreu que anar a tots i cadascun d’aquestos punts, visitant-los i fent-se una foto o video per a penjar-los a la xarxa d’Instagram amb les corresponents etiquetes o hashtags:

#JOANVALLSada  #ALCada17  i  #WMCP17

Caldrà que trieu per a cadascun dels targetons, fer una de les següents activitats, i caldrà que les feu totes (una per a cada targetó o punt d’interés).

  1. VIDEO: una escena de teatre curt (escena com si fos d’un sainet alcoià)
  2. VIDEO: Entrevista a la gent del carrer per saber si coneixen: Qui era Joan Valls?
  3. VIDEO: Recitant el poema que correspon amb eixe lloc i que trobareu al targetó.
  4. FOTO: Redacteu al títol/comentari de la foto, un poema en castellà (fet per vosaltres)
  5. FOTO: Redacteu al títol/comentari de la foto, un poema en valencià (fet per vosaltres)
  6. FOTO: Redacteu al títol/comentari de la foto, el poema que trobareu al targetó i que correspon a eixe lloc.

Per tant, caldrà que feu 3 videos i 3 fotos, un per a cada targetó, com vullgau per a cadascun d’ells

COM? (cliqueu AQUI)

Als següents videos, podeu comprovar com va ser les anteriors edicions de l’ALCOIANADA:

Una comentari en l'entrada: La tasca

  1. Nerea diu:

    Si que sabría ir por Alcoy aunque por un barrio que no fuera el mio me costaría un poco más pero podría hacerlo . Me ha gustado mucho esta actividad y he podido saber algunas cosas que no sabía donde estaban .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *