Recomanacions

  • Cal que faciliteu els vostres números de telèfon al professorat. Ells us en facilitaran un parell a vosaltres per si sorgeix qualsevol tipus de problema durant el desenvolupament de l’activitat. A part d’això recordeu que és recomanable crear un grup de whatsapp per aquesta activitat, on tota la classe i els professors hi tingueu accés. Cal que tots els participants (alumnes i professors hi estiguem donats d’alta).
  • Alcoi és una ciutat prou segura. Tot i així, com a mesura preventiva, procureu mantenir un comportament que facilite la vostra seguretat i la de les vostres pertinences.
  • Comproveu que aquest dia eixiu de casa amb el mòbil al màxim de bateria. Us recomanem que porteu el carregador del mòbil per si el necessiteu per completar l’activitat o bé, si en teniu, una bateria externa. Tenir activades aplicacions de georeferenciació com les que utilitzareu esgota la bateria més ràpid i és per això que us recomanem que només una persona amb connexió 3G/4G al seu mòbil tingui activada l’aplicació de georeferenciació (Life360).
  • Cal preveure deixar mitja hora per esmorçar

    degraded by the enzyme phosphodiesterase type V (PDE V). female viagra The active substance tested, in solid state and in dissolution, under accelerated conditions, show that sildenafil citrate is stable..

    . Podeu portar entrepans i organitzar-vos per menjar en algun dels parcs que trobareu al vostre recorregut. Calculeu bé els temps per tal d’arribar puntuals al lloc convingut (Col·legi Sagrada Familia, Carrer Arquebisbe Doménech, número 19, a les 13:00 h. del 28 d’abril de 2017).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *